Αυτό που κάνει «κλικ» στους άντρες στο πρόσωπο μιας γυναίκας!

Image placeholder
Η επιστήμη αποφάσισε με μία έρευνα που έγινε σε 169 άντρες, να δώσει την πολυπόθητη απάντηση στην απορία που έχουμε όλες εμείς οι γυναίκες, για το χαρακτηριστικό που προσέχουν πρώτο οι άντρες στο πρόσωπο μας.

Ποιο είναι αυτό το κριτήριο τέλος πάντων που τους ωθεί να μιλήσουν σε κάποια ή ακόμα και να την ερωτευτούν. Έρωτας με την πρώτη ματιά, δεν λένε;

Η διαδικασία της έρευνας απλή. Οι εθελοντές είχαν μπροστά τους μία γκάμα γυναικείων φωτογραφιών και αυτό που έπρεπε να κάνουν, ήταν να τις κατατάξουν με φθίνουσα και αύξουσα σειρά για το ποιες ήταν πιο ελκυστικές στις προτιμήσεις τους. Τα αποτέλεσμα λοιπόν ήταν κάπως αναμενόμενα, αφού οι άντρες πλέον έχουν αποδείξει ότι ενοχλούνται από το υπερβολικό μακιγιάζ.

Η έρευνα μάλιστα δίνει την απλή εξήγηση, ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος για να επιλέγει και να προτιμά ό,τι είναι πιο εύκολο για εκείνον. Αν δηλαδή τα μάτια, τα χείλη και γενικά το σύνολο του προσώπου δεν απέχει από την φυσική κατάσταση του, τότε αυτά είναι εύκολα ελκυστικά για τον άντρα.

Εν ολίγοις οι υπερβολές πλέον θεωρούνται ξεπερασμένες!

thatslife.gr