Θα θέλατε να κοιμηθείτε πάνω στον κοραλλιογενή ύφαλο της Αυστραλίας; | e-gynaikes.gr

Θα θέλατε να κοιμηθείτε πάνω στον κοραλλιογενή ύφαλο της Αυστραλίας;

Δημοσιεύθηκε 05/07/2016

Θα θέλατε να κοιμηθείτε σε ένα διαμέρισμα που πλέει πάνω από το Great Barrier Reef στην Αυστραλία;

Η Airbnb, στο πλαίσιο των Night At events που εδώ και καιρό διοργανώνει, προσφέρει σε έναν τυχερό (και τρεις φίλους του) την ευκαιρία να το κάνουν. Όλα αυτά σε συνεργασία με την Pixar, για την προώθηση της ταινίας «Finding Dory».

Το ειδικά κατασκευασμένο πλωτό κατάλυμα θα πλέει πάνω από το χαρακτηρισμένο ως Τοποθεσία Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την ΟΥΝΕΣΚΟ, Great Barrier Reef, στα ανοικτά των ακτών της Κουινσλάνδης, στην Αυστραλία.

Δύο κρεβατοκάμαρες, κουζίνα και καθόλου τοίχοι ώστε οι φιλοξενούμενοι να νανουριστούν από τον ήχο των κυμάτων και να τους ξυπνήσει ο ήλιος που θα σηκωθεί πάνω από τον θαλασσινό ορίζοντα.

Το Great Barrier Reef είναι ο μεγαλύτερος κοραλλιογενής ύφαλος στον πλανήτη: 600 διαφορετικοί τύποι κοραλλιών, αλλά και 100 είδη μεδουσών, 3.000 διαφορετικά μαλάκια, 1.625 είδη ψαριών, 133 διαφορετικοί καρχαρίες και σαλάχια και, τέλος, 30 διαφορετικά είδη φαλαινών και δελφινιών που κολυμπούν στα κρυστάλλινα νερά.

Θαλάσσιος βιολόγος θα συνοδεύσει τους τυχερούς σε βουτιά στον βυθό, για να θαυμάσουν αυτόν τον πλούτο.

Το γεύμα τους θα ετοιμάσει ο Αυστραλός σεφ Neil Perry.

Η Airbnb υποστηρίζει ότι το event δεν θα συμβάλει μόνον στην προώθηση της ταινίας της Pixar αλλά θα αναδείξει και την πιθανότητα να χάσουμε τέτοιους φυσικούς παραδείσους αν δεν αναλάβουμε δράση για την αντιμετώπιση των ανθρωπογενών αλλαγών στο κλίμα.

tvxs.gr