Διορθωτικά μέτρα για τις ρυτίδες | e-gynaikes.gr

Διορθωτικά μέτρα για τις ρυτίδες

Δημοσιεύθηκε 15/08/2016

Οι ρυτίδες μπορεί να έχουν σημαντική επίδραση σε ένα πρόσωπο. Το αποτέλεσμα των ρυτίδων είναι οι λεπτές γραμμές και τα βαθιά αυλάκια και εμφανίζονται κυρίως στο πρόσωπο, το λαιμό, τα χέρια και τα μπράτσα.

Μερικές από τις πιο γνωστές μεθόδους για να πολεμήσετε τις ρυτίδες είναι οι παρακάτω:

Χυμό λεμονιού:
Κάντε μασάζ με χυμό λεμονιού σε όλο το δέρμα σας για να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες. Ο χυμός λειτουργεί σαν ένα βαθύ μέσο καθαρισμού ενώ έχει στυπτικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να παραμείνει καθαρό και τεντωμένο.

Χυμός από λάχανο: Κάντε μαλάξεις με το χυμό του λάχανου πάνω από το δέρμα του προσώπου και αφήστε να στεγνώσει. Μετά, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Ο χυμός από το λάχανο σφίγγει τους μυς του προσώπου.

Ροδόνερο: Μια άλλη αντιγηραντική θεραπεία είναι η εφαρμογή μιας πάστας που αποτελείται από ροδόνερο, μέλι και κουρκούμη. Χρησιμοποιήστε αυτό το μείγμα για την απολέπιση του δέρματος και αφαιρέστε το νεκρό δέρμα και τις ρυτίδες.

Παπάγια: Λιώνουμε μια ώριμη παπάγια και εφαρμόζουμε τον πολτό στο πρόσωπο και το λαιμό. Οι απαραίτητες βιταμίνες που βρέθηκαν στην παπάγια βοηθούν να παραμείνει το δέρμα λείο.

Ασπράδια αυγών: Αυτή είναι μια δημοφιλής θεραπεία για τη γήρανση του δέρματος. Εφαρμόστε ασπράδια αυγού σε συνδυασμό με λάδι καρύδας και αφήστε το να στεγνώσει πριν το ξεπλύνετε. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και στην εξάλειψη των σημαδιών της γήρανσης. Το λάδι καρύδας λειτουργεί ως μια ενυδατική κρέμα και αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος.

Ανανάς: Ο ανανάς είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και είναι ένα φρούτο γνωστό για τις αντι-γηραντικές του ιδιότητες. Εφαρμόστε το χυμό ανανά σε όλο το δέρμα και αφήστε το για πέντε λεπτά πριν ξεπλύνετε.

neadiatrofis.gr