Χρώματα Μόδας Άνοιξη Καλοκαίρι 2018

Image placeholder
Η Pantone παρουσίασε 12 αποχρώσεις leading χρώματα μόδας για το fashion week forecast της Νέας Υόρκης Άνοιξη Καλοκαίρι 2018.

Με την κίτρινη απόχρωση να είναι το κλειδί γι αυτή τη σεζόν ας δούμε αναλυτικά τα κορυφαία 12 χρώματα μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2018 που θα φορέσουμε αλλά θα βάλουμε και στη διακόσμηση των χώρων μας.
Το τολμηρό και ζωντανό Meadowlark, μία σίγουρη και εξερχόμενη λαμπερή κίτρινη απόχρωση φωτίζει την εποχή της Άνοιξης 2018. Ένα λαμπερό χρώμα που φωτίζει τον κόσμο γύρω μας με χαρά και αισιοδοξία.
Το Cherry Tomato είναι ένα θυελλώδες πορτοκαλί-κόκκινο που αποπνέει θερμότητα και ενέργεια. Αυτή η θαρραλέα απόχρωση είναι γεμάτη ζωντάνια και απαιτεί την προσοχή.
Με την προσδοκία του καθαρού μπλε ουρανού, το Little Boy Blue δεν είναι πλέον μόνο για μικρά αγόρια.
Το Chili Oil είναι ένα γήινο χρώμα με βάση το κόκκινο-καφέ που προσθέτει γεύση καρικεύματος στην παλέτα της Άνοιξης 2018.
Το Pink Lavender είναι ένα μαλακό και ρομαντικό ιώδες τριαντάφυλλο που γοητεύει με την καταπραϋντική αίσθηση της ηρεμίας και φέρνει νέα πνοή στα χρώματα μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2018.
Λεπτό, chic και δελεαστικό, το Blooming Dahlia μας υποκινεί με αυτή τη μεθυστική απόχρωση.
Κάτι σε ρετρό αλλά ταυτόχρονα και σύγχρονο, το Arcadia είναι μια πιο δροσερή, καθαρότερη πράσινη απόχρωση με μπλε χροιά που μας οδηγεί προς μια νέα κατεύθυνση την άνοιξη 2018.
Μεταφέροντας την πρωτοτυπία και την εφευρετικότητα, το μαγικό Ultra Violet είναι μια διακριτική και περίπλοκη μοβ σκιά που συναρπάζει και περιπλέκει.
Η πλούσια καφέ Emperador απόχρωση προσθέτει δύναμη και ουσία στην παλέτα των χρωμάτων μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2018.
Το λεπτό και το εφήμερο Almost Mauve προσθέτει μια αίσθηση νοσταλγίας στην παλέτα της Άνοιξης του 2018.

Πλούσιο και εκφραστικό, το Spring Crocus είναι μια φανταχτερή και εντυπωσιακή σκιά του φούξια που μας καλεί με τη γοητεία της.
Κοφτερό και πικάντικο, το Lime Punch χτυπά σαν χορδή με την εντυπωσιακή παρουσία του ως εσπεριδοειδές στην χρωματική παλέτα της άνοιξης 2018.

womanoclock.gr