Πώς η βασίλισσα Μαξίμα «αφάνισε» στιλιστικά τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας | e-gynaikes.gr

Πώς η βασίλισσα Μαξίμα «αφάνισε» στιλιστικά τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας

Δημοσιεύθηκε 22/03/2018

Όταν δύο πραγματικές βασίλισσες συναντώνται τότε προμηνύεται σκληρή στιλιστική αναμέτρηση.

Το σίριαλ το έχουμε δει πολλές φορές και το είδαμε ακόμη μια. Πρωταγωνίστριες η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας, ίσως η πιο καλοντυμένη γαλαζοαίματη της Ευρώπης και η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας. Και όμορφη και στιλάτη πάντα.

Αυτή τη φορά, όμως, στη διήμερη επίσκεψη που έκανε με τον σύζυγό της βασιλιά Αμπντουλάχ της Ιορδανίας στην Ολλανδία, η Ράνια, φάνηκε να μην τα καταφέρνει.

Η Μαξίμα Ευρωπαία, άνετη και πληθωρική απέδειξε γιατί εκτός από το στέμμα της Ολλανδίας έχει και αυτό της πιο καλοντυμένης γαλαζοαίματης. Ναι, πιο καλοντυμένης από την Κέιτ Μίντλετον και την βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας.

Με στιλιστικές επιλογές, που όλες τους, ναι, είχαν έναν τόνο υπερβολής αλλά ήταν χαρούμενες και πληθωρικές όπως και η ίδια, αδιαμφισβήτητα κέρδισε τις εντυπώσεις. Και κέρδισε τις εντυπώσεις από μια βασίλισσα επίσης του στιλ, η οποία αφιερώνει πραγματικά πολύ χρόνο για τη μόδα, αλλά αποδείχθηκε, στην Ολλανδία τουλάχιστον, άτολμη και συντηρητική. Και κάπως σκυθρωπή...

Απο τις απογευματινές ως τις πιο βραδινές εμφανίσεις, το διήμερο στη Χάγη δεν βγήκε... θετικά για την Ράνια.

Αν και οι δυο τους κατά το διήμερο έκαναν παρόμοιες επιλογές, κινούμενες στο ίδιο κλίμα (μάλιστα σε μια πρωινή τους βόλτα σε σχολεία και ιδρύματα επέλεξαν και ακριβώς το ίδιο χρώμα), η Μαξίμα πάντα κέρδιζε τις εντυπώσεις. Και τις κέρδιζε γιατί έβγαζε με τα ρούχα της «χαρά». Ακόμη και το γεγονός ότι όλες μα όλες οι στιλιστικές της επιλογές είχαν μια υπερβολή συνέβαλαν σε αυτή τη «χαρά» και σε αυτό το πληθωρικό και «ανοιχτού ανθρώπου» προφίλ. Ενώ τα ρούχα της Ράνιας έβγαζαν μια τυπικότητα. Σαν μιας βασίλισσας σε αποστολή.

iefimerida.gr