Ρολό χοιρινό γεμιστό με μείγμα πιπεριών,χαλούμι και μπέικον | e-gynaikes.gr

Ρολό χοιρινό γεμιστό με μείγμα πιπεριών,χαλούμι και μπέικον

Δημοσιεύθηκε 15/04/2018

Ανοίγουμε το κομμάτι του χοιρινού έτσι ώστε να έχουμε ένα λεπτό φιλέτο διότι στο τύλιγμα θα μας ψηθεί καλύτερα.

Προσοχή το μαχαίρι μας πρέπει να είναι πολύ ακονισμένο και να κόβουμε παράλληλα έτσι ώστε να έχουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Το πατάμε για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς ανηφοροκατηφόρες.

Ετοιμάζουμε μείγμα πιπεριού άσπρο,πράσινο,ροζ,με περισσότερο το ροζ,σκόνη μουστάρδας,πάπρικα καπνιστή,ρίγανη,αλάτι ημίχονδρο.

Απλώνουμε φέτες από ζαμπόν & μπέικον.

Επιλέγουμε τυρί όπως το χαλούμι το οποίο στην φωτιά δεν θα μας λιώσει και πέσει.

Τυλίγουμε σφιχτά.

Δένουμε με κέρινο σπάγκο.

Περνάμε καλαμάκια από σουβλάκι για να κρατηθεί και να κοπεί.

Περνάμε τα σουβλάκια και κόβουμε τα ρολά.

Τα ρολά μας έτοιμα για ψήσιμο .

Πασπαλίζουμε με το μείγμα των μπαχαρικών και στις δυο πλευρές.

Και ψήνουμε !!!!

mageirikikaisintages.blogspot.gr