Η γυναίκα σκορπιός

Image placeholder
Εάν η δική σας αγαπημένη γεννήθηκε στο ζώδιο του Σκορπιού συναντήσατε τη μοιραία γυναίκα του Ζωδιακού.

‘Eχει τη δύναμη να σαγηνεύσει και τον πιο ανεξάρτητο άνδρα, ακόμα κι αν έχει την ψυχρή ηρεμία της Γκρέης Κέλλυ, υπάρχει σίγουρα μια εσωτερική φωτιά που καίει.

Η αισθησιακή γυναίκα Σκορπιός θέλει να ξέρει τη σημασία της ζωής από μικρή ηλικία. Είναι πολύ διαισθητική και μπορεί να σας διαβάσει σαν ανοιχτό βιβλίο! ‘Eχει την τάση να ριψοκινδυνεύει όσο καμιά άλλη ΓΥΝΑΙΚΑ, και όπως ο άνδρας Σκορπιός, έλκεται από τον κίνδυνο.

Για την Κα Σκορπιό το σεξ δεν είναι κάτι που το συζητάς ψιθυριστά πίσω από κλειστές πόρτες, και Παρόλο που το σεξ είναι πολύ σπουδαίο γιαυτήν, μην αρχίσετε να σκέφτεστε ότι συναντήσατε την αιώνιο νυμφομανή. Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ δεν δίνει τον εαυτό της σε οποιονδήποτε που συναντά.

Για να κατακτήσετε την καρδιά της Σκορπιού, και να την κρατήσετε θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ σας αρμονία στο σεξ αλλιώς μπορεί να την χάσετε. Η ΓΥΝΑΙΚΑ Σκορπιός. συνήθως θα σας έλξη αμέσως, γιατί ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος.

Πολλές γυναίκες γεννημένες σε αυτό το ζώδιο έχουν τα πιο θαυμάσια μάτια, συχνά τόσο βαθιά που νοιώθετε ότι θα μπορούσατε να βυθιστείτε μέσα τους αν καταδεχτεί να σας κοιτάξει. Συνήθως γνωρίζει τη δύναμη των ματιών της, και τα βάφει με επιδεξιότητα και τους δίνει ακόμα ένα πλεονέκτημα.

Για να κατακτήσετε την καρδιά της Κα Σκορπιού, πρέπει να αποδείξετε ότι είστε πραγματικός άνδρας – που δεν σημαίνει να φουσκώνετε τους μυς σας στα πρώτα λεπτά της συνάντησης σας. Μην ανησυχείτε πολύ για το πώς θα την πλανέψετε, γιατί αν ενδιαφέρεται για σας θα σας το δείξει καθαρά.

Γι αυτήν η αποπλάνηση είναι ευκολότερη από την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Δεν υπάρχει ψεύτικη σεμνότητα με τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Σκορπιό. Δεν διστάζει να εκφράζει τις σκέψεις και τα συναισθήματα της, και δεν φοβάται να πει τη γνώμη της, αλλά είναι επίσης μία από τις πιο κρυψίνους και μοναχικές κυρίες του Ζωδιακού.

Μπορεί να είναι αυθεντία όταν είναι να ανακαλύψει κάτι για τους άλλους (και χωρίς εμπόδια), αλλά αλλοίμονό σας αν προσπαθήσετε να ελέγξετε τη ζωή που είχε πριν σας γνωρίσει, θα αρνηθεί να απαντήσει σε οτιδήποτε και θα το ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι δική σας δουλειά.

Δεν είναι ότι έχει να κρύψει πολλά. Είναι γιατί από τότε που ήταν πολύ μικρή χρειαζόταν το δικό της χώρο όπου κανένας δεν θα έμπαινε εκτός κι αν το ήθελε αυτή. Αυτό το συναίσθημα παραμένει μέσα της σε όλη της τη ζωή διανοητικά και σωματικά, κι αν είστε έξυπνος θα σεβαστείτε τις επιθυμίες της και αυτή σε ανταπόδοση θα σας σεβαστεί ακόμα περισσότερο.

Εάν συμβεί η αγαπημένη σας Σκορπιός να γίνει γυναίκα σας, να θυμάστε ότι πρέπει να παίξετε το παιχνίδι δίκαια. Αν ποτέ αρχίσετε να ερωτοτροπείτε και να βγαίνετε με άλλες γυναίκες, αυτό θα είναι το τέλος! Δεν θα το θεωρήσει κακό να ψάξει τις τσέπες σας για να βεβαιωθεί για την απιστία σας. Εάν ανησυχείτε ότι θα φορτωθείτε μια ζηλιάρα και κτητική στρίγγλα είναι λάθος.

‘Oταν η Κα Σκορπιός δίνει την καρδιά της και το σώμα της στον άνδρα που αγαπά, είναι η πιο πιστή και τρυφερή σύντροφος – και περιμένει το ίδιο από σας. Μη νομίζετε ότι επειδή το σεξ είναι βασικό γι αυτήν μπορεί να στερείτε ρομαντισμού, γιατί είναι πολύ ρομαντική και πολύ ευαίσθητη. ‘Aλλο είναι οι φλογερές νύχτες, και άλλο οι στιγμές πριν και μετά τον έρωτα που γι’ αυτήν είναι πολύ σπουδαίο. Συγχωρείστε, αν νομίζετε ότι αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι κάποια που χρειάζεται να είναι η δυνατότερη από τους δυο σε μια σχέση, αυτό δεν είναι απαραίτητα αληθινό.

Δεν είναι τόσο αυταρχική όσο η Λέων, όχι τόσο επιθετική όσο η Κριός, και μπορεί να έχει τη δική της γνώμη, συνήθως όμως αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ χρειάζεται έναν άνδρα που να βασίζεται στην εσωτερική του δύναμη, που να σέβεται την κρίση του και που θα την κάνει να γελά.

Οι Σκορπιοί ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την βαθύτερη πλευρά της ζωής που μερικές φορές δυσκολεύονται να ηρεμήσουν και να διασκεδάσουν. Να θυμάστε, ότι είναι ένα από τα πιο ψυχικά ζώδια. οι Σκορπιοί μαγεύονται από τη μετενσάρκωση, πνευματισμό, αστρολογία και μαγεία (μερικές φορές μαύρη και άσπρη), και χρειάζονται να φθάσουν στη ρίζα των πραγμάτων με σκοπό να τα κατανοήσουν καλύτερα.

Δεν είναι δύσκολο να διακρίνετε τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Σκορπιό. Διαβάσατε για τα μάτια της και παρατηρήσατε τα σεξουαλικά της θέλγητρα, κάθε Σκορπιός όμως δεν θα ντύνεται με ένα βαθύ ντεκολτέ, αλλά να είστε σίγουρος ότι θα ντύνεται με κάτι που αφήνει πολύ λίγα στη φαντασία (εκτός βέβαια όταν βρίσκεται στη δουλειά).

Οι γυναίκες Σκορπιοί είναι περήφανες για το κορμί τους και θα προσπαθήσουν να το διατηρήσουν, εφ’ όσον τους αρέσει να δείχνουν σέξι οποτεδήποτε μπορούν. θα δείχνει ότι ελέγχεται εκπληκτικά, και έτσι είναι! Ίσως να νοιώσετε φόβο από αυτή τη φωτιά που σιγοβράζει και που φαίνεται να καίει μέσα της, αν είστε όμως αυτό που θέλει, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι αυτή η σέξι τίγρης μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια χαδιάρα γατούλα όταν είναι ερωτευμένη!

Πού θα βρείτε λοιπόν αυτή την αισθησιακή αδελφή ψυχή; Ίσως να της αρέσει ο τζόγος, και η πρόκληση του κέρδους μπορεί να την διεγείρει ακόμη περισσότερο. Δεν θα γίνει ποτέ μέλος ενός πρακτορείου συνοικεσίων, δεν θα εμφανιστεί ποτέ στη ντίσκο μόνη της και δεν θα δεχθεί να βγει ραντεβού στα τυφλά.

Δεν της αρέσει η ρουτίνα και εφόσον υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα στη ζωή της, απεχθάνεται να προγραμματίζει προκαταβολικά. Μπορεί να βρίσκεται στην πισίνα επιδεικνύοντας το κορμί της, σε μια λέσχη υγιεινής διατροφής ή και ακόμα στο γήπεδο του τένις εάν είναι μια ιδιαίτερα ενεργητική Σκορπιός, και συνήθως επειδή γνωρίζει ότι είναι ωραία της αρέσει να κάνει μπάνιο στην θάλασσα τόπλες.

Από τη στιγμή που θα έχετε αναπτύξει μια καλή σχέση με την αγαπημένη σας Σκορπιό, θα διασκεδάζετε αγοράζοντας της δώρα – μαύρα εσώρουχα, μαύρα σατέν σεντόνια, αρώματα από μασκ, ένα κρεβάτι με νερό, το τελευταίο σέξι βιβλίο, βιντεοκασέτες των αγαπημένων της έργων για να τα βλέπετε μαζί αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι, το τελευταίο μοντέλο γυαλιών ηλίου, ή μερικές κασέτες τζαζ. θα της αρέσουν τα κολλητά μπλουζάκια και τα αγαπημένα της πολύ στενά τζιν.

Πιθανώς να λατρεύει ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι ή στο ‘Aμστερνταμ όπου μπορείτε να γυρίσετε όλα τα νυχτερινά κέντρα, όμως θα απολάμβανε το ίδιο να πάει σε ένα ειδυλλιακό ελληνικό νησί όπου θα χρειάζεται ελάχιστα ρούχα και θα μπορεί να κάνει μπάνιο γυμνή με σας δίπλα της (για να απομακρύνει βεβαίως τους θαυμαστές).

Ενώ θα περπατάτε σε μια ερημική παραλία με το φεγγάρι και τα άστρα να λάμπουν θα καταλάβετε ότι μέσα στη Σκορπιό σας υπάρχει μια απίστευτα βαθιά ρομαντική λαχτάρα. Χρειάζεται να νιώθει ότι την αγαπούν και την ποθούν για την ψυχή της όσο και για το σώμα της, έτσι για να πλανέψετε αυτή τη ΓΥΝΑΙΚΑ πρέπει να εξερευνήσετε τα βάθη της προσωπικότητας της, βήμα προς βήμα, αλλά βαδίζοντας πάντα προσεχτικά.

Μη χώνετε τη μύτη σας παντού, να θυμάστε ότι πάντα θα χρειάζεται το δικό της ατομικό χώρο. Μην εκπλαγείτε, ακόμη κι αν δεν το παραδεχθείτε στον εαυτό σας, αν αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι πιο έμπειρη στην τέχνη της αποπλάνησης από σας (εκτός, βεβαίως αν είστε κι εσείς Σκορπιός).

Μην ξεχνάτε ότι θα περιμένει από σας αφοσίωση με την ίδια ένταση που την προσφέρει σε σας. Να θυμάστε πάντα την εκπληκτική της ικανότητα να βλέπει τα ψέματα, ή τις μισές αλήθειες, και μη ριψοκινδυνεύσετε ποτέ να δείτε το κεντρί της Σκορπιού σε δράση φλερτάροντας με μια από τις φίλες της.

Μπορεί τελικά να σας συγχωρέσει αλλά δεν θα το ξεχάσει ποτέ!

true.gr