Έξυπνες κατασκευές για τον κήπο και το σπίτι από ανακυκλωμένα υλικά

Image placeholder

Αν θέλετε να αλλάξετε εντελώς την εικόνα του κήπου σας μέσα σε ελάχιστο χρόνο σας προτείνουμε μερικές λύσεις με τις πιο εύκολες και απλές κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά της καθημερινότητας μας.
Γλαστράκια από κονσέρβες

gardendiy1

Κάθε σπίτι καταναλώνει προϊόντα που βρίσκονται σε κονσέρβα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές από αυτές για να φτιάξετε γλαστράκια, τα οποία θα στηρίξετε πάνω σε ένα ξύλο ώστε να δημιουργήσετε μια μοναδική σύνθεση.

Γλάστρες από σωλήνες

gardendiy2

Αλλάξατε πρόσφατα σωληνώσεις; Δεν υπάρχει λόγος να τις πετάξετε, καθώς αν έχουν τη σωστή διάμετρο μπορείτε να τις κόψετε και να δημιουργήσετε μια πολύ πρωτότυπη και μοντέρνα κατασκευή που θα φιλοξενεί τα αγαπημένα σας φυτά και θα κερδίζει τα βλέμματα κάθε επισκέπτη.

Ταΐστρα για τα πουλιά

gardendiy3

Εάν θέλετε να προσφέρετε στα πτηνά που επισκέπτονται τον κήπο σας μερικούς σπόρους τότε μπορείτε να κρεμάσετε φθαρμένα μαγειρικά σκεύη. Με αυτό τον τρόπο δίνετε την ευκαιρία να παραταθεί ο χρόνος ζωής τους μέσα από έναν διαφορετικό ρόλο.

Εξωτερικό σαλόνι από παλέτες

gardendiy4

Εάν έχετε παλέτες τότε μπορείτε να φτιάξετε ένα ολόκληρο καθιστικό κήπου μόνο με ένα σφυρί και μερικά καρφιά!

Σύνθεση για τα γλαστράκια από παλέτες

gardendiy5

Όσες παλέτες σας περίσσεψαν μπορούν και αυτές να αξιοποιηθούν σε μια σύνθεση που θα ταιριάξει με το νέο σας σαλόνι. Τοποθετήστε τις παλέτες σε κάποιον τοίχο του κήπου σας και κρεμάστε τα γλαστράκια επάνω. Tip: Μπορείτε να βάψετε το ραφάκι σας στα χρώματα του σαλονιού!

followgreen.gr