ITHAA - Tο πρώτο υποθαλάσσιο εσιατόριο | e-gynaikes.gr

ITHAA - Tο πρώτο υποθαλάσσιο εσιατόριο

Δημοσιεύθηκε 02/11/2015

Για αυτούς που ψάχνουν μία extra special dining εμπειρία, φτιάχτηκε το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο του κόσμου στο Conrad Maldives Rangali resort στις Μαλδίβες.





Βρίσκεται 5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του Ινδικού Ωκεανού, κόστισε 3 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας και τα 6 τραπέζια του βρίσκονται σε ένα ειδικά κατασκευασμένο τούνελ μπλε φωτός που περιτριγυρίζεται από μερικά από τα πιο αξιοπαρατήρητα τροπικά ψάρια του πλανήτη.





Η κουζίνα του είναι Maldivian-western fusion, και η τιμή κατά άτομο είναι περίπου U.S. $ 200. Η λίστα κρασιού του είναι τεράστια και το καλωσόρισμα γίνεται με ένα ποτήρι σαμπάνια Louis Roederer. Ο σχεδιασμός του έγινε από Νεοζηλανδέζικη εταιρεία και κατασκευάστηκε στη Σιγκαπούρη. Για την τοποθέτησή του δούλεψε ομάδα 50 δυτών για 13 ώρες.





"Ithaa” σημαίνει μαργαριτάρι στη τοπική διάλεκτο.

Πηγή : www.krasiagr.com