Κουρέματα ανάλογα με την ηλικία

Image placeholder
Κάθε ηλικία έχει τα δικά της κουρέματα. Δεν ταιριάζουν όλα τα κουρέματα σε όλες τις ηλικίες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ιδέες για υπέροχα κουρέματα ανάλογα με την ηλικία, έτσι ώστε να μάθετε τι σας ταιριάζει περισσότερο και να γίνετε πιο όμορφες από ποτέ.

Κουρέματα έως 20 χρονών
Στις πολύ νεαρές ηλικίες μπορείτε να δοκιμάσετε λιγάκι πιο μοντέρνα κουρέματα. Άλλωστε αν δεν το κάνετε τώρα πότε θα το κάνετε; Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε κουρέματα που έχουν ως στόχο να τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Οι ασυμμετρίες, οι φράντζες, οι αφέλειες, οι μύτες κ.τ.λ. είναι διάφορα στιλ που ταιριάζουν περισσότερο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές ιδέες για κουρέματα που ταιριάζουν σε νεαρές ηλικίες.


Κουρέματα από 20 έως 30 χρονών
Σε αυτή την ηλικία βρίσκεστε στη ακμή της θηλυκότητάς σας και είστε πιο ελκυστικές από ποτέ. Για το λόγο αυτό σας ταιριάζουν περισσότερο τα κουρέματα που έχουν ως στόχο να σας κάνουν πόλο έλξης και να τραβούν τα βλέμματα από μακριά. Μπορείτε να επιλέξτε κουρέματα για μακριά μαλλιά, ή ακόμα και για κοντά (αν έχετε γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου). Γενικά μπορείτε να επιλέξετε κουρέματα με καθόλου ή με λίγο όγκο. Αποφύγετε τα κουρέματα με πολύ όγκο διότι είναι πολύ πιθανόν να σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές ιδέες για κουρέματα για αυτές τις ηλικίες.


Κουρέματα από 30 έως 40 χρονών
Αυτή η ηλικία χαρακτηρίζεται από την κομψότητα, το στιλ και τη φινέτσα. Τα κουρέματα που ταιριάζουν περισσότερο αφορούν αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να επιλέξετε κουρέματα είτε με όγκο είτε χωρίς όγκο. Αποφύγετε τα κουρέματα για κοντά μαλλιά διότι ταιριάζουν περισσότερο είτε σε μεγαλύτερες είτε σε μικρότερες ηλικίες. Σε αυτή την ηλικία μπορείτε ακόμα να πειραματιστείτε και να τολμήσετε αλλαγές, ωστόσο πάντα χρειάζεται το μέτρο. Αποφύγετε τις υπερβολές. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά κουρέματα για αυτές τις ηλικίες.


Κουρέματα από 40 έως 50 χρονών
Σε αυτή την ηλικία έχετε ωριμάσει και έχετε κατασταλάξει στις απόψεις σας. Χρειάζεστε ένα κούρεμα που να τονίζει την προσωπικότητά σας αλλά παράλληλα να διατηρεί τη θηλυκότητά σας. Τα κουρέματα που προσδίδουν κύρος, στιλ και κομψότητα σας ταιριάζουν περισσότερο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές ιδέες για κουρέματα για αυτές τις ηλικίες.


Κουρέματα από 50 χρονών και πάνω
Πλέον είστε μια ώριμη γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Έχετε κάνει τους πειραματισμούς σας στο παρελθόν και έχετε κατασταλάξει σε συγκεκριμένα κουρέματα που σας αρέσουν περισσότερο. Επιλέξτε κουρέματα που διατηρούν την κομψότητα και τη φινέτσα σας χωρίς να θυσιάζουν τη χάρη και τη θηλυκότητα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές ιδέες για κουρέματα για αυτή την ηλικία.Πηγή : www.dynamikhgynaika.gr