Συμβουλές κομψότητας

Image placeholder
Η έννοια της κομψότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την γυναικεία ομορφιά και θηλυκότητα. Για αυτό και η κάθε γυναίκα πρέπει να βρει πιο είναι το δικό της στυλ, εκείνο το στυλ που θα την κάνει να νιώθει αλλά και να δείχνει πιο κομψή. Η κομψότητα είναι το ζητούμενο για κάθε γυναίκα η οποία θέλει να ξεχωρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Διαβάστε κάποιες συμβουλές για να γίνετε πιο κομψές :
Υπάρχουν κάποιες συμβουλές τις οποίες εάν τις ακολουθήσετε θα δείχνετε πιο κομψή στην καθημερινότητα σας χωρίς να το προσπαθείτε περισσότερο από ότι χρειάζεται.
-Για να είστε πιο κομψές πρέπει πάντα να ακολουθείτε τον κανόνα της μη υπερβολής. Πιο συγκεκριμένα όσο πιο λιτά ντύνεστε τόσο πιο κομψές θα δείχνετε. Μην συνδυάζετε πολλές υφές, σχέδια και χρώματα γιατί το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά κομψό θα είναι. Προτιμήστε λιτές γραμμές, γεωμετρικά σχήματα και μονοχρωμίες ή διχρωμίες.

-Για να είστε αλλά και για να δείχνετε πιο κομψές θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στα ακάλυπτα σημεία του σώματος σας αλλά και σε εκείνα που είναι καλυμμένα. Ο χρυσός κανόνας είναι ένας και οφείλετε να τον ακολουθήσετε. Θα πρέπει τα εκτεθειμένα σημεία του σώματος σας να είναι ή λιγότερα ή ίσα με τα καλυμμένα σημεία. Για παράδειγμα εάν φορέσετε μια μίνι φούστα μην φορέσετε και μπούστο. Φροντίστε εάν αποφασίσετε να αφήσετε ακάλυπτο το μπούστο σας να καλύψετε τα πόδια σας και το αντίστροφο.

-Για να δείχνετε πιο κομψή θα πρέπει να επενδύσετε σε πολύ καλά υφάσματα. Δυστυχώς ή ευτυχώς η κομψότητα είναι συνδεδεμένη με το ποιοτικό. Ποιοτικό στην ορολογία της μόδας σημαίνει καλό ύφασμα.

-Μια γυναίκα για να ντυθεί όμορφα και να δείχνει πιο κομψή πρέπει να έχει στην ντουλάπα της κομμάτια διαχρονικά τα οποία να είναι καλόγουστα και που θα την βγάλουν από την δύσκολη θέση κάθε φορά που θα θέλει να παρευρεθεί σε κάποια συνάντηση και να δείχνει πιο κομψή. Ένα μονόχρωμο κλασικό παλτό σε ίσα γραμμή, ένα μαύρο φόρεμα, ένα ζευγάρι μαύρες κλασικές γόβες, ένα λευκό πουκάμισο, ένα κλασικό τζιν είναι τα ρούχα που θα πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας.

-Εάν θέλετε να είστε πιο κομψή θα πρέπει να ξεχάσετε οτιδήποτε είναι απομίμηση και πραγματικά να το ξεφορτωθείτε. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ρούχα, παπούτσια ή αξεσουάρ μιας οικονομικότερης αλυσίδας παρά να αγοράσετε μια φτηνή απομίμηση κάποιας επώνυμης εταιρίας ή αλυσίδας γυναικείων προϊόντων.

Πηγή : www.dynamikhgynaika.gr