Πώς θα γίνεις πιο θηλυκή

Image placeholder
Αυτό που απασχολεί συχνά τις γυναίκες είναι πώς μερικές φαίνεται να έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Αν το δούμε λίγο πιο καθαρά αυτό το κοκαλάκι δεν είναι τίποτα άλλο από την ίδια μας την θηλυκότητα! Δεν αρκεί να είμαστε μία συνηθισμένη γυναίκα, αλλά μία ξεχωριστή γυναίκα.

Πώς θα γίνεις πιο θηλυκή; Πώς θα μαγνητίζεις τους άλλους γύρω σου; Την θηλυκότητα την έχουμε όλες μέσα μας, είναι στοιχείο του εαυτού μας και γεννιόμαστε με αυτό. Δυστυχώς όμως, όπως και πολλά άλλα στοιχεία μας, παραμένει για καιρό κρυμμένο μέσα μας. Το πώς θα γίνεις πιο θηλυκή εξαρτάται από το πόση όρεξη έχεις να δουλέψεις μερικά καθημερινά πράγματα στα οποία δεν είχες δώσει, μέχρι τώρα ιδιαίτερη προσοχή.

Δείτε τι πρέπει να προσέξετε :

1. Χαμόγελο

Το χαμόγελό μας είναι το πιο απλό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε ώστε να ομορφύνουμε από την μια στιγμή στην άλλη το πρόσωπό μας. Εύκολο γρήγορο και αποτελεσματικό! Το χαμόγελο προσδίδει θηλυκότητα και μαγνητίζει τους ανθρώπους γύρω μας! Οτιδήποτε και αν προσπαθήσουμε να κάνουμε ή να αλλάξουμε πάνω μας χωρίς το χαμόγελό μας θα είναι ανώφελο! Πόσο εύκολο είναι να προσέξουμε την θηλυκότητα μιας σκυθρωπής και μίζερης γυναίκας; Και για να τα ξεχωρίσουμε, κατά γενική ομολογία, μία όμορφη γυναίκα δεν είναι απαραίτητα και θηλυκή. Δηλαδή δεν αρκούν τα όμορφα χαρακτηριστικά κι ένα ωραίο σώμα για να τονιστεί η θηλυκότητά μας!

2. Το περπάτημα
Μπορεί να αναρωτιέσαι πώς θα γίνεις πιο θηλυκή αλλά ποτέ δεν σκέφτηκες να αποχωριστείς το παιδικό σου περπάτημα ακόμα και με τις καινούριες σου γόβες. Καιρός είναι να μάθουμε πως το περπάτημά μας και ο “αέρας” μας είναι αυτά που μπορούν να κλέψουν μέσα σε μια στιγμή τις εντυπώσεις. Πρέπει να φροντίσουμε να έχουμε ένα ανάλαφρο περπάτημα όπως αρμόζει σε μια “γυναίκα”. Δεν έχει σημασία αν φοράμε τα αθλητικά μας ή τις γόβες μας, η ίσια πλάτη μας προσδίδει μία χάρη στο περπάτημα μας. Η σωστή στάση του σώματός μας θα μας κάνει να δείχνουμε πιο θηλυκή.

3. Πρόσεξε το σώμα σου
Εννοείται πως η θηλυκότητα εκπέμπει από μέσα μας! Σκεφτείτε όμως πόσο μπορεί να τονιστεί μέσα από ένα προσεγμένο σώμα χωρίς υπερβολές. Με μία καλή διατροφή και με την ανάλογη γυμναστική, που ταιριάζει στην καθεμία τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. Πόσο πιο θηλυκές μπορεί να αισθανθούμε όταν αποκτούμε το σώμα που θέλουμε. Φυσικά ότι μας ταιριάζει ανάλογα με τον σωματότυπό μας, δεν χρειάζεται να γίνουμε όλες μοντέλα για να γίνουμε θηλυκές. Απλά όταν μας αρέσει το σώμα μας χάνονται οι ανασφάλειές μας και η θηλυκότητα παίρνει την θέση της. Ένα προσεγμένο σώμα μας κάνει να είμαστε πιο αεράτες και πιο σίγουρες για τον εαυτό μας.

4. Περιποίηση προσώπου
Το πρόσωπό μας και ιδιαίτερα τα μάτια μας εξωτερικεύουν ακόμα και άθελά μας οτιδήποτε έχουμε μέσα μας. Πώς θα γίνεις πιο θηλυκή όταν τα έχεις παραμελήσει; Φροντίζοντας το πρόσωπό μας του προσδίδουμε μία λάμψη και μια άνεση να χρησιμοποιήσουμε το όπλο της γυναίκας με μοναδικό τρόπο. Ένα όμορφο και διακριτικό μακιγιάζ μπορεί να τονίσει το βλέμμα μας ή να του δώσει έναν τόνο μυστηρίου. Η θηλυκότητά μας θα αρχίσει να εκπέμπει από το πρόσωπό μας και το υπέροχο βλέμμα μας.

5. Τα χέρια μας
Όσο περίεργο και αν ακούγεται τα χέρια μας βοηθούν πολύ στο να τονίσουμε την θηλυκότητα μας. Η περιποίηση τους πρέπει να μας γίνει καθημερινή συνήθεια. Τα χέρια μας δεν κρύβονται, είναι αυτά που φαίνονται σε όλες τις καθημερινές συναλλαγές μας. Περιποιηθείτε τα με τις κατάλληλες κρέμες και φροντίστε τα νύχια σας ώστε να ομορφαίνουν το υπόλοιπο χέρι. Δεν χρειάζονται υπερβολές στα νύχια σας ακόμα και η απλή περιποίησή τους θα δουλέψει από μόνη της υπέρ σας!

6. Το ντύσιμο
Ένα λάθος ντύσιμο μπορεί να μειώσει κατά πολύ την θηλυκότητα όσο και να την εξαφανίσει τελείως. Ανάλογα με τον σωματότυπό μας και το στυλ μας πρέπει να επιλέγουμε και το ντύσιμό μας. Πολλές φορές πιστεύουμε πως το προκλητικό ντύσιμο θα τονίσει την θηλυκότητα μας. Λάθος! Το ντύσιμο είναι ένα προσωπικό και ξεχωριστό θέμα για κάθε γυναίκα. Όταν λοιπόν θα αναρωτηθείς πώς θα γίνεις πιο θηλυκή επέλεξε το ντύσιμο που ομορφαίνει το δικό σου σώμα και σε αντιπροσωπεύει ώστε να μπορείς να το υποστηρίξεις! Επίσης μην ξεχνάμε την σωστή επιλογή εσωρούχων! Είτε πρόκειται να φανούν είτε όχι επηρεάζουν την ψυχολογία μας και μας κάνουν να φαινόμαστε πιο θηλυκές και πιο ερωτικές!

7. Επιλογή παπουτσιών
Τα παπούτσια είναι φετίχ για πολλές γυναίκες! Η σωστή επιλογή παπουτσιού θα καθορίσει την στάση του σώματός μας και θα μας κάνει να φαινόμαστε πιο θηλυκές. Τα πόδια μας είναι ένα σημείο του σώματος το οποίο μπορεί να γίνει αντικείμενο σχολίων και θαυμασμού. Παπούτσια τα οποία κολακεύουν τα πόδια θα σας δώσουν ένα ανάλαφρο περπάτημα. Προσέξτε ιδιαίτερα την επιλογή σας στις γόβες, οι οποίες μπορούν τόσο να εκτοξεύσουν την θηλυκότητά σας όσο και να την καταποντήσουν.

8. Ο τρόπος που εκφράζεσαι
Ίσως ακούγεται λίγο κοινότυπο ή και παλαιομοδίτικο αλλά ο τρόπος που εκφραζόμαστε πολλές φορές μας κάνει να χάνουμε την θηλυκότητά μας. Ένα λάθος που κάνουμε κάποιες φορές είναι να συνδέουμε τον γυναικείο δυναμισμό με κάποιες καθημερινές εκφράσεις οι οποίες είναι σκληρές για το “όμορφο γυναικείο φύλο”. Το λεξιλόγιό μας πολλές φορές θυμίζει έναν άντρα μπρούταλ και όχι μία θηλυκή λεπτεπίλεπτη γυναίκα. Τις περισσότερες φορές μας ακολουθεί από την εφηβική ηλικία που ίσως και να μην μας απασχολούσε η θηλυκότητα αρκεί να ήμασταν αποδεκτές στο άλλο φύλο με οποιονδήποτε τρόπο.
Τι συμβαίνει όμως όταν συνειδητοποιούμε πως δεν είμαστε πια έφηβες και ως γυναίκες θέλουμε το άλλο φύλο να μας βλέπει και με θαυμασμό αλλά και ερωτικές; Είναι απλό, ένα ωραίο λεξιλόγιο όπως αρμόζει σε μία φινετσάτη γυναίκα τονίζει τόσο την θηλυκότητα μας που μας κάνει άκρως ερωτεύσιμες!

9. Ο τρόπος συμπεριφοράς
Η συμπεριφορά μιας γυναίκας παίζει καθοριστικό ρόλο στην θηλυκότητά της. Το νάζι και η χάρη μας ανήκουν και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Μην μπερδεύετε τον δυναμικό σας χαρακτήρα με τον σκληρό τρόπο συμπεριφοράς. Ένα νάζι και μία διπλωματική συμπεριφορά δεν έβλαψε ποτέ καμία γυναίκα! Οι άντρες μαγεύονται από την θηλυκότητα που εκφράζει μία γυναίκα απλά και μόνο από την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα της.

Η θηλυκότητα μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας! Πόσο απλό είναι να το αναδείξουμε; Πολύ απλό και απαραίτητο για μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, έτοιμη να κατακτήσει όσα έχει ονειρευτεί!

www.dynamikhgynaika.gr