Ρούχα που αδυνατίζουν

Image placeholder
Έχετε παραπανίσια κιλά ή δεν έχετε το ύψος που επιθυμείτε; Μην πανικοβάλεστε! Υπάρχουν κάποια πολλά και μικρά μυστικά που βοηθούν στο να δείχνετε πιο αδύνατες και πιο ψηλές. Το θέμα είναι να δημιουργήσετε μια ψευδαίσθηση που προσθέτει ύψος και σαφώς να μειώνει τα κιλά. Υπάρχουν ρούχα που αδυνατίζουν και εστιάζουν στα “καλά” σημεία του σώματος (δεν μπορεί, σίγουρα θα έχετε!)

Α. Το σωστό νούμερό σας
Αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα! Φορέστε ρούχα που είναι ακριβώς το νούμερό σας! Αποφύγετε τα ρούχα που είναι πιο φαρδιά ή έχουν πιο φαρδιές γραμμές γιατί δείχνει ότι έχετε παραπάνω κιλά. Όπως επίσης και το ακριβώς αντίθετο. Αν επιλέξετε ρούχα που είναι πολύ στενά τότε θα πετύχετε να πέφτει το μάτι στις ατέλειές σας και ενώ θα θέλετε να τις καλύψετε, το αποτέλεσμα θα είναι δυσάρεστο. Οπότε πάντα επιλέγουμε το σωστό νούμερο στα ρούχα μας.

Β. Μοναδικό χρώμα
Από πάρα πολλές γυναίκες θα ακούτε να λένε ότι τα μαύρα είναι ρούχα που αδυνατίζουν. Ναι όντως ισχύει αλλά πιστέψτε μας ότι αν βάλετε άσπρα ρούχα από την κορυφή ως τα νύχια θα έχετε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Οπότε φροντίστε να έχετε ένα σύνολο από ίδιο χρώμα της επιλογής σας και θα φαίνεστε πιο ψηλή και πιο κομψή. Απλά τολμήστε το!

Γ. Λαιμόκοψη V
Οπωσδήποτε είναι απαραίτητο να έχετε μπλούζες ή πουκάμισα με λαιμόκοψη V μιας και είναι ρούχα που αδυνατίζουν γιατί εστιάζουν απευθείας στον λαιμό. Είναι μια ψευδαίσθηση που το μάτι δεν αφήνει να κοιτάξει τις ατέλειες παρά μόνο το λαιμό. Προτείνουμε μια κλασική μπλούζα V σε μαύρο χρώμα και ένα τζιν πουκάμισο που θα σας βγάλει από τις δύσκολες ώρες.

Δ. Ρίγες
Οι ρίγες και οι κάθετες γραμμές είναι από τα ρούχα που αδυνατίζουν αρκεί να μην το παρακάνετε. Δηλαδή ριγέ μπλούζα, παντελόνι και σακάκι αν φορεθούν μαζί θα φαίνεται μια απωθητική εικόνα, κάτι που δεν επιθυμούμε.

Ε. Ψηλοτάκουνα παπούτσια
Μια γυναίκα που ξέρει να περιποιείται την εμφάνισή της σίγουρα θα έχει στην ντουλάπα της ψηλοτάκουνα παπούτσια. Εκτός ότι θα φαίνεστε πιο ψηλή, θα φαίνεστε και πιο σικάτη. Προτιμήστε τις ξώφτερνες γόβες σε χρώμα του ποδιού και αποφύγετε τα παπούτσια με μπαρέτες που δείχνουν να είστε πιο κοντή.

ΣΤ. Κοντές φούστες ή φορέματα
Αν είστε από τις τυχερές και είστε ψηλές τότε τα κοντά φορέματα ή φούστες σίγουρα θα σας γοητεύσουν. Αν είστε κοντές προτιμήστε το ύψος να είναι μέχρι το γόνατο ώστε να εστιάζετε στην γάμπα που κάνει το πόδι να δείχνει πιο ψηλό.

Ζ. Ίσια γραμμή
Επιλέξτε ρούχα που αδυνατίζουν με ίσια γραμμή. Εάν θέλετε να δείχνετε πιο λεπτή, τότε προτιμήστε παντελόνια και τζιν σε ίσια γραμμή χωρίς ρεβέρ, φαρδιές τσέπες και χωρίς πιέτες.

Η. Λεπτές ζώνες
Προτιμήστε ψηλοκάβαλα παντελόνια ή σόρτς και φορέστε μια λεπτή ζώνη όπου θα ταιριάζει το χρώμα της με τα υπόλοιπα ρούχα σας. Οι φαρδιές ζώνες κόβουν στη μέση τη φιγούρα σας και κάνουν υπερβολική αντίθεση.

Θ. Ρούχα με σχέδια
Τέλος ένα ωραίο σύνολο που θα σας κόψει πέντε κιλάκια είναι φορέματα με σχέδια ή διακριτικά λουλουδάκια σε συνδυασμό με μαύρο οπάκ καλσόν και θα δείτε μεγάλη διαφορά.
Αυτά είναι κάποια από τα πολλά μυστικά για να μην αγχώνετε μια γυναίκα για το στιλ της. Υπάρχουν πολλά ρούχα που αδυνατίζουν και πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας καθώς δημιουργούν μια ψευδαίσθηση όπου φαίνεστε ψηλή, αδύνατη και σικάτη.

www.dynamikhgynaika.gr